نقد و بررسي گوشي گلكسي A12 با حافظه داخلي 128 گيگابايت

اينجا قراره درباره همه چيز صحبت كنيم....

نقد و بررسي گوشي گلكسي A12 با حافظه داخلي 128 گيگابايت

۱۹ بازديد

نقد و بررسي گوشي گلكسي A12

گوشي‌هاي پرچمدار اگرچه توجهات بسيار زيادي را به خود جلب كرده و هر منتقدي را به چالش مي‌كشند اما گوشي‌هاي ميان‌رده آن دسته از گوشي‌ها هستند كه به دليل قيمت پايين‌تر و كارايي متناسب با نياز كاربر، به انتخاب بسياري از افراد تبديل شده‌اند. گوشي گلكسي A12 يكي از ميان‌رده‌هاي اقتصادي شركت سامسونگ بوده كه در اواخر دسامبر 2020 به بازار عرضه شده است. اين گوشي كه نسل جديد A11 شناخته شده، از يك چيپست مدياتك هيلو P35 به همراه باتري 5000 ميلي آمپري و دوربين چهارگانه‌ تشكيل شده و با ظاهري گرانقيمت توانسته در بين گوشي‌هاي اقتصادي حرفي براي گفتن داشته باشد. براي بررسي بيشتر با اين مقاله از مارياتل همراه باشيد.

 

طراحي

گوشي گلكسي A12 به نسبت نسل پيشين خود، از طراحي بسيار فوق‌العاده‌اي برخوردار است. در قسمت بدنه‌ي پشتي از متريال پلاستيك استفاده شده كه با طرح موربي به روي آن، ظاهري زيبا به A12 بخشيده و اين خطوط مورب باعث شده تا هيچ ردي از اثر انگشت به روي بدنه باقي نماند. دوربين‌هاي پشتي در يك ماژول مربع در گوشه‌ي بدنه جاي گرفته و جايي براي حسگر اثر انگشت در بدنه‌ي پشتي در نظر گرفته نشده است.

فريم گوشي گلكسي A12 از جنس بدنه پيروي كرده و از پلاستيك مات مرغوب تهيه شده كه در سمت پايين فريم، جك 3.5 ميلي متري، ميكروفون، درگاه تايپ C و اسپيكر قرار گرفته، دكمه‌هاي كم و زياد كردن صدا به همراه دكمه‌ي پاور در سمت راست فريم تعبيه شده، در بالاي فريم يك ميكروفون ديگر قرار گرفته و در سمت چپ فريم نيز يك خشاب سيم كارت به چشم مي‌خورد. در پنل جلويي شيشه گوريلا گلس 3 براي صفحه نمايش استفاده شده كه در برابر خط و خش مقاومت نسبتا خوبي دارد. ابعاد گوشي 6.5 اينچ بوده كه صفحه نمايش به دليل حاشيه‌ زيادي كه دارد تنها 82% از بدنه را به خود اختصاص داده است. در بالاي صفحه نماش يك دوربين سلفي در ناچ قطره‌اي به همراه يك اسپيكر مكالمه نيز در نظر گرفته شده. اين گوشي به نسبت نسل پيشين خود يعني A11 پيشرفت خوبي داشته ولي به نسبت گوشي‌هاي رقيب، اگرچه تغييرات بزرگي نداشته اما طراحي مطلوبي دارد.

 

 صفحه نمايش گلكسي A12

در صفحه نمايش گلكسي A12 از يك پنل PLS IPS استفاده شده كه رزولوشن 720 در 1600 پيكسل داشته و مي‌تواند بيش از 16 ميليون رنگ را به خوبي تشخيص دهد. اين پنل رنگ‌ها را همانگونه كه هست نشان داده و مي‌تواند آن‌ها را از يك ديگر تفكيك كرده و به نمايش بگذارد و رنگ‌ها از عمق و شارپنس تقريبا خوبي برخوردار هستند.

اين دقت در صفحه نمايش باعث شده تا فيلم ديدن و وبگردي به يك تجربه‌ي بسيار جالب تبديل گردد. اما روشنايي اين صفحه نمايش با توجه به پنل، از كيفيت قابل توجهي برخوردار نبوده و در زير نورهاي شديد و آفتاب كمي كار كردن با صفحه نمايش سخت مي‌شود. رقيب اين صفحه نمايش مي‌توان به گوشي redmi 9 اشاره كرد كه در همين قيمت از صفحه نمايشي با رزولوشن بالاتر برخوردار است.

 

سخت افزار

شركت سامسونگ براي ميان‌رده‌ي جذاب خود از يك چيپست مدياتك هيلو P35  استفاده كرده كه عملكردي پايدار نداشته و حتي در اسكرول كردن صفحه نيز با كمي لگ همراه است و انتظار پردازش بازي‌ها و برنامه‌هاي سنگين را نمي‌توان از اين پردازنده داشت. پردازنده گرافيكي گلكسي A12 از نوع PowerVR GE8320 بوده و داراي هشت هسته در پردازنده‌ي مركزيست كه چهار هسته آن 2.35 GHz Cortex-A53 بوده و چهار هسته ديگر آن از نوع 1.8 GHz Cortex-A53 مي‌باشد. به طور كلي مجموع اين سخت افزارها در كنار يكديگر باعث شده تا گلكسي A12 بتواند از پس بسياري از برنامه‌هاي سبك و نيمه‌ سنگين بر آيد اما مناسب افرادي كه علاقه به بازي‌هاي سنگين دارند نمي‌باشد. براي تكميل پكيج سخت افزار اين گوشي، از اندرويد 10 و رابط كاربري one UI استفاده شده كه مي‌تواند آپديت‌هاي مورد نظر را دريافت كرده و احتمال دارد باگ‌هاي موجود در اين گوشي با آپديت‌هاي مرتبط برطرف گردد.

براي امنيت بيشتر گوشي، شركت سامسونگ از يك حسگر اثر انگشت به روي دكمه‌ي پاور استفاده كرده كه از سرعت بسيار بالايي در تشخيص اثر انگشت برخوردار بوده و دقت بالايي در شناسايي اثر انگشت دارد. علاوه بر حسگر اثر انگشت، يك حسگر تشخيص چهره نيز به كمك بخش امنيتي گلكسي A12 آمده كه چهره را در نور مناسب به خوبي تشخيص مي‌دهد و از سرعت عمل مناسبي برخوردار است.

 

دوربين

گلكسي A12 از چهار لنز دوربين براي ثبت تصاوير برخوردار بوده كه دوربين اصلي 48 مگاپيكسل با گشودگي ديافراگم 2.0 دوربين التراوايد 5 مگاپيكسل با گشودگي ديافراگم 2.2 دوربين 2 مگاپيكسل ماكرو با گشودگي ديافراگم 2.4 و سنسور تشخيص عمق 2 مگاپيكسل با گشودگي ديافراگم 2.4 تشكيل دهنده‌ي پكيج تصوير برداري اين گوشي هستند.

دوربين اصلي در نور مناسب مي‌تواند عكس‌هاي بسيار خوبي به ثبت برساند، رنگ‌ها از شارپنس قابل قبول و معمولي برخوردار بوده و دايناميك رنج عملكرد مناسبي دارد. فوكوس كردن براي لنز اصلي كمي دردسر داشته و در صورت زوم كردن به روي تصوير، جزئيات به ثبت رسيده قابل تفكيك نبوده و حالتي مات به خود مي‌گيرند.

عكس‌هاي پرتره به لطف سنسور تشخيص عمق، به خوبي از بك گراند تشخيص داده شده و جدا مي‌شود و مي‌توان تصاوير پرتره خوبي به ثبت رساند. سنسور التراوايد به نسبت سنسور اصلي از كيفيت پايين‌تري برخوردار بوده و شارپنس آن به طرز قابل توجهي افت مي‌كند و رنگ‌ها بي فروغ‌تر از آنچه كه هستند ثبت مي‌شوند.

دايناميك رنج در اين دوربين عملكرد پايداري نداشته و در بعضي سوژه‌ها بسيار عالي عمل كرده و در بعضي تصاوير نيز عملكرد چشم گيري ندارد. اعوجاج لنز التراوايد به حالت غير طبيعي و زيادي بوده و اجسام حالت كروي غير طبيعي مي‌گيرند اما آنچنان آزار دهنده نيست و با اين وجود مي‌توان عكس‌هاي قابل قبولي به ثبت رساند. اين گوشي با داشتن لنز ماكرو، نسبت به ساير رقباي خود برتري داشته و مي‌تواند در نور مناسب عكس‌هاي ماكرو قابل قبولي بگيرد و جزئيات تقريبا مناسب به ثبت مي‌رسند اما كيفيت فوق‌العاده چشمگيري نداشته و نمي‌توان انتظار زيادي از اين لنز 2 مگاپيكسلي داشت.

براي فيلم برداري تنها قابليت فيلم برداري 1080 بر 30 فريم در ثانيه داشته كه عملكرد استابلايزر در آن بسيار مناسب بوده و فيلم‌هاي ضبط شده توسط اين دوربين از كيفيت خوبي برخوردار هستند اما لنزها براي فيلم برداري‌هاي حرفه‌اي چندان مناسب نيستند.

در پنل جلويي نيز يك دوربين سلفي 8 مگاپيكسل با گشودگي ديافراگم 2.2 تعبيه شده كه عملكردي معمولي داشته و مي‌تواند با قابليت 1080 بر 30 فريم در ثانيه فيلم برداري كند.

 

باتري

باتري در نظر گرفته شده براي گلكسي A12 يك باتري ليتيوم يوني غير قابل تعويض 5000 ميلي آمپر بوده كه از كيفيت فوق العاده بالايي برخوردار است و كاربر در استفاده‌هاي نيمه سنگين يا سنگين تا بيش از يك روز مي‌تواند از اين گوشي استفاده كند. بدون آنكه به شارژ مجدد نياز داشته باشد. براي شارژ اين باتري نيز يك آدابتور فست شارژ 15 وات در نظر گرفته شده كه در كمتر از يك ساعت و چهل دقيقه مي‌تواند به طور كامل اين باتري را شارژ كند.

وجود اين باتري قدرتمند نيز باعث شده تا گوشي گلكسي A12 به يكي از گزينه‌هاي مناسب براي افرادي كه مدت زيادي وبگردي كرده يا به طور مداوم از گوشي استفاده مي‌كنند بدل گردد.

 

جمع بندي

گلكسي A12 با رم 2 ، 3، 4، 6 گيگابايت توليد شده و با حافظه داخلي 32، 64 و 128 گيگابايت به بازار عرضه شده است و به كمك يك micro SD اين حجم از حافظه داخلي را مي‌توان افزايش داد. اين گوشي در رنگ‌هاي سفيد، مشكي، آبي و قرمز به دست دوست‌داران خود رسيده است.

 

ارزش خريد

رقيباي اين گوشي redmi 9 و y7 هوآوي در اين بازه‌ي قيمتي هستند. در بخش‌هاي طراحي و باتري، گلكسي A12 عملكرد بسيار خوبي از خود نشان داده و در بخش‌هاي دوربين و سخت افزار نيز رقابتي كاملا برابر با اين دو گوشي داشته و برتري چنداني نسبت به آنان ندارد. نظر شما درباره‌ي اين ميان‌رده‌ي دوست داشتني چيه؟ كدوم گوشي رو ترجيح مي‌ديد؛ گلكسي A12 يا رقباي اون؟

 

منبع: مارياتل وارد كننده رسمي تلفن همراه

اينستاگرام مارياتل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.